روش های تشخیصی:
در طی معاینه بالینی، پزشک ممکن است فشاری در ناحیه مورد نظر وارد کرده یا از شما بخواهد تا آرنج، مچ دست و انگشتان تان را در جهات گوناگون حرکت دهید.
در بیشتر موارد، تاریخچه پزشکی و معاینه بالینی تان اطالاعات کافی جهت تشخیص درد آرنج فراهم می کند. اما اگر پزشک گمان کند که چیز دیگری ممکن است باعث علائم تان شده باشد، وی تصویر برداری با اشعه X یا سایر روش های عکس برداری را توصیه می نماید.
روش های درمانی:
درد آرنج معمولاً به خودی خود بهبود می یابد. اما اگر مسکّن های معمول و سایر اقدام ها کمک کننده نبودند، پزشک درمان پزشکی را تجویز می نماید. موارد شدید درد آرنج گاهی به عمل جراحی نیاز پیدا می کنند.
درمان ها
• فرم صحیح را یاد بگیرید. ممکن است پزشک توصیه نماید تا از متخصصان برای ارزیابی تکنیک های ورزشی تان یا حرکات مربوط به شغل تان کمک بگیرید. بدین وسیله می توانید به بهترین نحو استرس را روی بافت آسیب دیده بکاهید.
• ورزش. پزشک فعالیت ها و ورزش هایی برای انقباض و انبساط آهسته عضلات، به خصوص عضلات ساعد و بازوها توصیه می نماید.
• محکم بستن. ممکن است پزشک استفاده از دستبندهای مخصوص ساعد برای کاهش استرس و فشار بر روی بافت آسیب دیده را پیشنهاد کند.
جراحی
اگر علائم تان با گذشت 12 ماه از درمان دقیق بهبود نیافت، ممکن است برای جراحی و خروج بافت آسیب دیده کاندید شوید. برای این جراحی ممکن است یک برش بزرگ یا چندین برش کوچک داده شود. ورزش های بازتوانی برای بهبود کامل ضروری هستند.