مصرف گوشت قرمز به تامین بسیاری از مواد مغذی مهم مانند اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین B12 و مواد معدنی مانند روی و آهن کمک می کند. در گوشت قرمز فرآوری شده (مانند سوسیس، ژامبون و...) از روش هایی مانند نمک زدن یا استفاده از نگهدارنده های شیمیایی جهت افزایش ماندگاری و یا بهبود طعم استفاده می شود. در طی دهه های اخیر مصرف گوشت قرمز در سراسر جهان به خصوص در کشورهای پیشرفته افزایش یافته است. در همین زمان شواهدی به دست آمده که نشان می دهد مصرف زیاد گوشت قرمز به خصوص گوشت فرآوری شده می تواند با افزایش خطر بروز برخی بیماری های مزمن مرتبط باشد. به تازگی محققان با بررسی مطالعات انجام شده در این زمینه پی برده اند که مصرف زیاد گوشت قرمز با بروز دیابت، بیماری های قلبی، سکته و سرطان مرتبط است. در حال حاضر برخی کشورهای اروپایی در دستورالعمل های جدید توصیه به کاهش مصرف گوشت قرمز می نمایند.
منبع:
Potential health hazards of eating red meat . Journal of Internal Medicine, 2016