روغن کانولا و کاهش خطر بیماری سندرم متابولیک
پزشک شما

روغن کانولا و کاهش خطر بیماری سندرم متابولیک

14 اردیبهشت 1392

بر اساس نتایج پژوهش های یک تیم از محققین کانادایی و آمریکایی نشان داده شد که روغن کانولا و روغن کانولای غنی از اسیدچرب اولئیک می تواند باعث کاهش چربی شکمی شود. همچنین محققین دریافتند که مصرف روغن های گیاهی مشابه می تواند یک روش ساده برای کاهش خطر ابتلا به بیماری سندرم متابولیک باشد، که می تواند از هر 3 آمریکایی بر روی یک نفر بزرگسال و از هر 5 کانادایی بر روی یک نفر بزرگسال اثرگذار باشد. به بیان دکتر پنی کریس (متخصص تغذیه)؛ اسیدهای چرب با یک پیوند دوگانه ی موجود در این قبیل روغن ها می تواند موجب کاهش چربی شکمی و در نهایت کاهشخطر ابتلا به سندرم متابولیک گردد. در این مطالعه 121 نفر در معرض خطر سندرم متابولیک تحت یک رژیم حفظ وزن 2000 کالری در روز، یک پنجم میزان چربی مورد نیاز خود را یعنی 5/1 از 40 گرم را روغن دریافت کردند. آزمودنی ها در این مطالعه 5 عامل خطر را دارا بودند؛ فشار خون بالا، تری گلیسیرید بالا، HDL پایین، چربی شکمی و قند خون بالا که می توانند موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و حمله ی قلبی شوند. این مطالعه برای 5 نوع روغن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که روغن های غنی از اسید چرب با یک پیوند دوگانه و کانولا توانستند در عرض 4 هفته چربی شکمی آزمودنی ها را به میزان 6/1 درصد در مقایسه با روغن آفتابگردان کاهش دهند.

منبع:

The above story is reprinted from materials provided byPenn State. The original article was written by Sara La Jeunesse.

تعداد بازدید: 2726

نظرات کاربران

ارسال نظر

Captcha