خواص گوشت مرغ
پزشک شما

خواص گوشت مرغ

21 اسفند 1390

1-مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.

2-مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین نیاسین است که یک ویتامین ضد سرطان می ‏باشد.

3-گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‏ باشد؛ که از اجزای بسیار مهم واکنش‏های متابولیکی در بدن می باشد. مطالعات نشان داده سلنیوم مانع سرطان می ‏شود.

4-دریافت منظم غذاهای غنی از نیاسین مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری به عمل می‏ آورد.

نیاسین به کنترل قند خونکمک می ‏کند و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم می ‏کند.

5-مرغ همچنین منبع خوبی از ویتامینB6 نیز می‏ باشد. این ترکیب خوب ویتامینینیاسین و B6 ، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز بدن معرفی می‏ کند.ویتامینB6 برای تجزیه و ترکیب کربوهیدرات‏های بدن ضروری می ‏باشد.ویتامین B6از آسیب به دیواره ‏ی رگ‏ ها جلوگیری می کند و برای سلامت قلب و عروق مفید است.

تعداد بازدید: 4317

نظرات کاربران

ارسال نظر

Captcha