_گوشت های قرمز دارای خصوصیات مشابهی می باشند و اغلب غنی از پروتئین، آهن و ویتامین های گروه ب ( به ویژه تیامین و ب12) می باشند.
_گوشت های قرمز به علت محتوای بالای فسفر و آهن و ویتامین ب 12 برای پیشگیری از کم خونی و نیز تقویت دندان مفید اند.
_گوشت قرمز یکی از منابع غنی ویتامین های گروه ب ( به خصوص ویتامین های: تیامین، ریبو فلاوین و نیاسین و ب12) می باشند.
_گوشت قرمز از محتوای پروتئین بالایی بر خوردار است و حاوی تمام اسید آمینه های مورد نیاز بدن می باشد.
_ گوشت های قرمز حاوی چربی های اشباع و نامطلوب هستند و می بایست به دقت چربی های اضافه گوشت را از آن جدا نمود و سپس گوشت لخم را چرخ نمود و از مصرف گوشت های چرخ کرده پر چربی که از بیرون خریداری می گردند و محتوای چربی انها معلوم نیست اجتناب نمود.