- برنج یک منبع عالی از کربوهیدرات می باشد و در کل از جمله کربوهیدراتهایی محسوب می شود که به آهستگی به گلوکز تجزیه می شوند .
-کیفیت پروتئینی برنج نیز بالا است و حاوی تمام 8 نوع اسید آمینه مورد نیاز برای بدن می باشد.
-برنج منبع خوبی از ریز مغذی هایی نظیر آهن و ویتامین های گروه ب و کلسیم و... محسوب می شود البته ارزش غذایی برنج سفید به میزان قابل توجهی کمتر از برنج قهوه ای ( و برنج هاس سبوس دار) است و میزان ارزش غذایی برنج بسته به انواع گونه های برنج متفاوت است.
_هیچ افزودنی و نگهدارنده ای در برنج نیست و لذا از این لحاظ یک ماده غذایی سالم به شمارمی آید.
_برنج خاصیت آلرژی زا بودن و حساسیت زایی را ندارد.
_از آنجا ای که برنج عاری از گلوتن است ، افرادی که به مصرف گلوتن حساسیت دارند می توانند آن را مصرف نمایند.