در یک مطالعه جدید نشان داده شده است که مصرف یک عدد سیب در روز می تواند به عنوان یک راه کمکی به متخصصین قلب در نظر گرفته شود. در این مطالعه که بر روی افراد میان سال انجام شده است گزارش شد که مصرف یک عدد سیب به مدت 4 هفته توانست مقادیر موادی را که موجب گرفتگی و سختی عروق می گردد را تا 40 درصد کاهش دهد. علاوه بر این در این مطالعه نشان داده شد که مصرف یک عدد کپسول حاوی پلی فنل که یک آنتی اکسیدان موجود در سیب می باشد نیز می تواند اثرات یاد شده را با درجه کمتر بر جای گذارد. توجیه محققین این مطالعه در زمینه اثرات سیب این است که این میوه می تواند موجب کاهش اکسیداسیون LDL کلسترول یا همان کلسترول بد خون گردد. تماس کلسترول بد خون با رادیکال های آزاد موجب اکسید شدن آن می گردد، به علاوه این نوع کلسترول باعث پیشبرد التهاب و آسیب بافتی نیز می گردد. هنگامی که LDL کلسترول اکسید می شود می تواند موجب بروز بیماری آتروسکلروز یا سختی عروق گردد. مطالعه مذکور در مجله Journal of Functional Foods چاپ شد. به بیان دکتر روبرت دیسیلوسترو؛ ما در این مطالعه نشان دادیم که خوردن یک عدد سیب در روز به مدت 4 هفته چه اثرات ژرفی می تواند بر اکسیداسیون LDL کلسترول داشته باشد. دکتر دیسیلوسترو در ادامه افزود؛ اثرات مصرف یک عدد سیب بر اکسیداسیون LDL کلسترول بیشتر از سایر آنتی اکسیدان هایی بود که در مطالعات دیگر مورد بررسی قرار گرفتند مانند عصاره گوجه فرنگی و چای سبز.
منبع:
Robert A. DiSilvestro et al. Intakes of apples or apple polyphenols decease plasma values for oxidized low-density lipoprotein/beta2-glycoprotein I complex. Journal of Functional Foods, 2012